Galben Cerc | Cursuri
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Curs de inițiere în Desenul Bizantin

Îți propun un curs, care este mai mult decât învățarea unor tehnici de desen.

Este un curs, care te invită să privești în tine în timp ce privești un model perfect. Lucrul asupra unui astfel de desen scoate tot ce este mai bun din om, scoțând multe din cele de prisos,  bune de lăsat în urmă. Orice reușită în această direcție este însoțită de o satisfacție maximă.

Află mai mult

Atelier de stimulare senzorială pentru copii și părinți

Curiozitatea și creativitatea copiilor mici debordează, dă pe afară, adesea nu încape în apartamentele urbane. Ți-ai dori poate să-i oferi o sală întreagă unde să picteze în voie, fără să ai grija obiectelor din jur. Dacă se adună împreună mai mulți copii care pictează, colorează, experimentează este și mai interesant pentru micuțul tău. Ne-am gândit să te implicăm și pe tine, dragă mămică, tătic, bunic, bunică, bonă în activitatea noastră. Deci, dacă vrei să-i oferi celui mic o experiență de neuitat, te așteptăm să pictăm împreună.

Află mai mult