Galben Cerc | De ce plângem? – Ama Nicolae
22040
post-template-default,single,single-post,postid-22040,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

De ce plângem? – Ama Nicolae

Când feedbackul cititorului te emoționează și te face să te întrebi dacă chiar despre tine este vorba! Și momentul fără de preț în care afli că un copil împreună cu o mamă grijulie s-a uitat peste carte, a răsfoit-o, și-a pus intrebari, a revenit când a avut nevoie. Infinit de recunoscătoare și mică de atât de mare emoție! Multumesc, Ama Nicolae! Multumesc, Natalia, pentru inimioarele făcute din pălmuțele cele mai dulci cu putință… de copil!

Mai jos, câteva rânduri din articolul atât de frumos conturat…

Daca ar fi sa fac un top al celor mai frumoase carti de copii citite in ultimul an, aceasta carte ar fi pe primul loc. Si este si 100% romaneasca. (Ama Nicolae)

File_002-2

Ceea ce m-a bucurat pe mine cel mai mult la aceasta carte este faptul ca mi-a dat ocazia sa incep conversatii noi cu Natalia, conversatii pe care nu le-am mai avut pana acum. De exemplu, ilustratia de mai jos, care a emotionat-o cel mai mult pe Natalia si de aceea face mereu inimioare din palmuletele ei (inca) durdulii de cate ori rasfoim cartea. A fost ocazia de a vorbi despre emotiile pe care le-am resimtit noi, parintii, cand s-a nascut ea. A fost foarte impresionata si emotionata cand i-am zis ca si noi am plans de bucurie cand a venit pe lume. Iar ea a completat grijulie: „Iar cand s-a nascut Robert, am plans toti trei de bucurie!” 🙂 (Ama Nicolae)

File_000-1-2-632x632

Articolul complet poate fi descoperit aici.

Cartea poate să fie comandată și de aici.

Sursa: amanicolae.ro

 

No Comments

Post a Comment